OM OSS

Bli bedre kjent med
Nor Solution

Hos oss er alltid kunden i fokus. Vi er levende opptatt av å yte vårt beste for at Nor Solution som leverandør og samarbeidspartner skal levere tjenester av beste kvalitet til deg som kunde.

Nor Solution AS er en ledende kjemigrossist med egen serviceavdeling som prosjekterer og oppfører vaskehaller. Nor Solution har alt du måtte trenge av vaskemidler, bilpleieprodukter og kjemi, samt et bredt spekter av kjemikalier til en rekke bransjer. Vi har vår egen vaskemiddelserie rettet mot auto og industri. I tillegg består sortimentet vårt av spraybokskjemi, smørefett og lim.

Produktsortimentet vårt kjennetegnes av kvalitet, bruksverdi og effektivitet. Vi er stolte av å representere noen av verdens største varemerker innenfor bilpleie og kjemi. Med vår kompetanse gjør dette Nor Solution til en unik og komplett leverandør.

Bærekraft og miljø har høyt fokus hos oss. Vi streber til en hver tid etter å ha produkter som er mest mulig miljøvennlige og har en minimal andel av farlige tilsetningsstoffer.

Vår serviceavdeling hjelper deg med prosjektering, oppgradering eller oppføring av ny vaskehall samt service og reparasjon av eksisterende. Med egne servicebiler er vi utrustet til å utføre tjenestene der det trengs.

Nor Solution er ikke bare en leverandør av kjemi, vaskehaller og tilbehør – vi stiller opp som samarbeidspartner. Hos oss får du kunnskap om gode arbeidsmetoder og riktig produkt til din situasjon. Her i Nor Solution er vi der for deg som en nisjeleverandør og kjemipartner – med hele Norge som nedslagsfelt.