OM OSS

Nord-Norges ledende kjemigrossist for bedriftsmarkedet

Nor Solution AS er en ledende kjemigrossist til bedriftsmarkedet. Vi leverer utstyr, prosjekterer og oppfører nye vaskehaller samt utfører reparasjoner og vedlikehold på eksisterende.
‍
Hos oss er alltid kunden i fokus. Vi er levende opptatt av å yte vårt beste for at vi som leverandør og samarbeidspartner skal levere tjenester av beste kvalitet til deg som kunde.

Nor Solution består av folk med lang erfaring innenfor vårt fagfelt. Vi er glødende opptatt av kjemi og har et ønske om å gjøre vedlikehold, bilpleie og reparasjoner enklere for deg som kunde. Det løser vi med å ta på oss rollen som kunnskapsrike rådgivere i tillegg til å levere produkter av høyeste kvalitet. Nor Solution har alt du måtte trenge av vaskemidler, bilpleieprodukter og tilbehør, samt et bredt spekter av kjemikalier til en rekke bransjer. Vi har vår egen vaskemiddelserie rettet mot auto og industri. I tillegg består sortimentet vårt av spraybokskjemi, smørefett og lim.

"Filosofien vår er at du som kunde skal ha færre, men bedre produkter som er satt i et godt system. Våre omreisende selgere drar helst ut til deg og finner ut hva du faktisk trenger, før vi i det hele tatt selger produkter. Vårt mål er ikke bare å være en leverandør, men også en samarbeidspartner for våre kunder."

Produktsortimentet vårt kjennetegnes av kvalitet, bruksverdi og effektivitet. Vi er stolte av å representere noen av verdens største varemerker innenfor bilpleie og kjemi. Med vår kompetanse gjør dette Nor Solution til en unik og komplett leverandør.

Nettbutikk er enkelt og effektivt. Alle våre produkter kan kjøpes i vår nettbutikkløsning for bedrift. Her kan du finne informasjon om produkter, sjekke ordrehistorikk og bestille varer. Vi kan også låse et bestemt sortiment der bare avtalte varer kan kjøpes. Nye kunder krever godkjenning og eksisterende kunder blir knyttet opp mot gjeldende prisavtale.

Bærekraft og miljø har høyt fokus hos oss. Vi streber til en hver tid etter å ha produkter som er mest mulig miljøvennlige og har en minimal andel av farlige tilsetningsstoffer.

Nor Solution er ikke bare en leverandør av kjemi, vaskehaller og tilbehør – vi stiller opp som samarbeidspartner. Hos oss får du kunnskap om gode arbeidsmetoder og riktig produkt til din situasjon. Her i Nor Solution er vi der for deg som en nisjeleverandør og kjemipartner – med hele Norge som nedslagsfelt.