Båt

Trenger din båt vedlikehold eller reparasjon? Vi tilbyr en rekke tjenester for alle typer båter.

Finner ikke du tjenesten du er ute etter - Ta kontakt så hjelper vi deg!

Våre tjenester

Overflatebeskyttelse

Overflaten beskyttes mot slitasje, gjør vedlikehold enklere og overflatens naturlige glans og dybde opprettholdes. Vi tilbyr flere forskjellige behandlinger der forskjellene er tykkelse, slitestyrke og varighet. Beskyttelsen gir en overlegen motstandsdyktighet mot solbleking/UV-stråling, salt, forurensning og sterke kjemikalier. Med Nor Solution HD Coat Xtreme - industri coating hentes falmet farge opp igjen og båten er beskyttet i mange år. Dette er den kraftikste coatingen på markedet!

Polering / korrigering

Solbleking og falming er et kjent problem på båter. Vi polerer/korrigerer forskjellige typer overflater som gelcoat, aluminium og lakkerte flater. Alt fra korrigering av store riper til polering for maksimal glans. Vi anbefaler at resultatet forsegles med en av våre gode beskyttelser.

Bunnsmøring

Bunnstoffet skal beskytte båten mot groe. Begroing fører til høyere drivstofforbruk, lavere hastighet, blokkering av lensesesystemer, ekstra vekt osv. Jo lengre groen får sitte, desto vanskeligere er den å fjerne.
Vi tilbyr bunnsmøring på nye båter samt vedlikehold av eksisterende stoff.

Sliping av aluminium

Vi er spesialister på sliping av aluminium. Oksidering og skader gjør at båten ser gammel og slitt ut. Sliping av aluminiumen oppretter en original og matt finish med fin struktur. Etter sliping anbefaler vi beskyttelse med Nor Solution HD Coat Xtreme. Båten blir som ny og holder seg slik i flere år!

Gelcoat reparasjoner

Hakk og skader i gelcoat er uungåelig når man har båt. Vi utfører reparasjoner av gelcoat.

Klargjøring før takst - Nor Solution