Innvendig

Nor Solution er spesialister på interiør og bruker høykvalitetsprodukter fra Fenice!
Vi tilbyr en rekke tjenester for skinn, interiør og innvendig pleie. Alt fra vask til avanserte reparasjoner med støping av struktur og lakkering.

Vi utfører disse tjenestene på lastebiler, maskiner, busser, båter samt alle typer kjøretøy. Finner ikke du tjenesten du er ute etter - Ta kontakt så hjelper vi deg!

Våre tjenester

Reparasjon av interiør

Skader på interiøret kan være svært kostbart om originale deler må byttes ut. Vi tilbyr reparasjon, farging og restaurering av skinn samt andre interørdetaljer med høykvalitetsprodukter fra Fenice!

Vanlige reparasjoner er:

» Sprekker, merker eller hakk i seter, dørtrekk eller dashboard o.l.
» Restaurering av interiørdetaljer som feks ratt, girkule og håndtak.
» Oppfarging av slitasjeskader på interiør som feks sidevanger på seter og andre utsatte områder.
» Lakkering av skinn.

Innvendig vask

Å ha det rent rundt seg er trivsel enten det er i bil, båt, maskiner eller andre ting. Med denne tjenesten vaskes overflatene grundig innvendig med dedikerte produkter som opprettholder materialets naturlige finish. Produktene som brukes er skånsomme og bidrar til å holde skinnet mykt. Omfanget avtales på forhånd.

Skinnbehandling

For å bevare skinnets levetid er det viktig med tilstrekkelig vedlikehold og beskyttelse. Ved feil eller utilstrekkelig pleie kan skinnet tørke ut og miste sin naturlige mykhet og farge. Dette kan resultere i permanente skader som sprekkdannelser, ødelagt struktur o.l. Vi er spesialister på skinn og bruker klasseledende produkter fra Fenice. Med denne tjenesten får setene tilbake sin originale utførelse og finish. Setene vaskes med produkter som er skånsomme og dedikert til skinn. Behandlingen avsluttes med en konservering som bidrar til å holde skinnet mykt, gir næring og beskytter mot slitasje for videre bruk.

Luktfjerning

Med denne tjenesten brukes spesialkjemikalier eller OZON-generator for å fjerne lukt.

Klargjøring før takst

Å ta takst krever nøyaktighet. Derfor er det viktig at objektet er rent slik at skader, feil og mangler avdekkes enklere. Vi tilbyr klargjøring før takst. Innvendige og utvendige overflater vaskes grundig slik at skader og eventuelle andre ting avdekkes ved takstsering. Omfanget avtales på forhånd.

Overflatene vaskes grundig innvendig.Klargjøring før takst - Nor Solution