Lakkbeskyttelse

Nor Protect lakkbeskyttelse

Nor Protect er navnet på Nor Solution sin egen serie med premium lakkbeskyttelse. Her kan du velge mellom flere behandlinger som er tilpasset ditt behov.

Våre keramiske behandlinger beskytter overflaten mot skitt, salt, UV-stråler, sollys, støv, fugleskitt, kjemi og andre yttre påvirkninger.
Med Nor Protect lakkbeskyttelse får du overlegen glans og en beskyttelse som varer og varer. Vask og vedlikehold blir enklere med alle våre behandlinger.

Ønsker du en bil som skinner, er enkel å vaske, og beskyttet året rundt? - La ditt Nor Protect-senter ta vare på din bil!

Trykk her for å ta kontakt med ditt sertifiserte Nor Solution-senter for timebestilling.
Våre behandlinger

Nor Protect Premium

Vår mest solgte behandling for lakk.

Nor Protect Premium er en behandling med en-komponent keramisk lakkbeskyttelse som skaper en hard vannavvisende hinne på overflaten. Dette gir god beskyttelse mot ytre påvirkninger og gjør at skit har vanskelig for å feste seg. Nor Solution Premium Protect gjør vask enklere og gir overlegen glans.

Garanti: 5 år forutsatt at vårt garantiprogram blir fulgt.

Nor Protect Easy

Vår enkleste behandling for lakk.

Nor Protect Easy er en behandling med keramisk forsegler som skaper en blank og vannavvisende overflate. Etterbehandling kreves hvert år.

Garanti: 2 år forutsatt at vårt garantiprogram blir fulgt.

Nor Protect Vision

Behandling for beskyttelse av glass.

God sikt og blanke ruter er viktig! Nor Protect Vision er en keramisk beskyttelse som er designet for glass. Produktet skaper en hard vannavvisende hinne på overflaten som gir god beskyttelse mot ytre påvirkninger og fører til at skit har vanskelig for å feste seg. Resultatet er enklere renhold, regnet preller av og minsker behovet for bruk av vindusviskere og spylervæske.

Nor Protect Wheel

Behandling for beskyttelse av felger.

Nor Protect Wheel er en keramisk behandling som gir overlegen beskyttelse av felgene. Produktet kan påføres i flere lag og skaper en hard hinne som forenkler renhold.

Nor Solution lakkbeskyttelse