Overflatebeskyttelse

Overflaten beskyttes mot slitasje, gjør vedlikehold enklere og overflatens naturlige glans og dybde opprettholdes. Nor Solution tilbyr flere forskjellige behandlinger der forskjellene er bruksområde, tykkelse, slitestyrke og varighet. Beskyttelsen gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier.

Vi utfører disse tjenestene på lastebiler, maskiner, busser, båter samt alle typer kjøretøy. Finner ikke du tjenesten du er ute etter - Ta kontakt så hjelper vi deg!

Våre tjenester

Nor Solution HD Coat Xtreme - Industri Coating

Nor Solution HD Coat Xtreme danner en sterk og tykk kjemisk hinne som varer i flere år. Produktet er ekstremt slitesterkt. Dette er den kraftigste coatingen på markedet. Forventet holdbarhet er forutsatt at etterbehandling og korrekte vaskerutiner følges.

Nor Solution HD Coat Xtreme er en høyteknologisk 1-komponentbelegg for en rekke overflater. Produktet har utmerket bestandighet mot kjemikalier og har høy ripe- og slitestyrke. Med E2C (Easy To Clean) egenskaper reduserers vedlikeholdskostnadene. Nor Solution HD Coat Xtreme brukes for å beskytte og gjenopprette finishen på slitte og matte overflater noe som gjør den til et utmerket førstevalg for beskyttelse av tunge kjøretøy, maskiner, båter og utstyr.

Overflatebeskyttelse - Nor Solution

Keramisk Coating

Etterlater en superhydrofobisk glass-overflate med overlegen beskyttelse.

Forventet holdbarhet er opp til 5år, forutsatt at etterbehandling og korrekte vaskerutiner følges. Produktet har en unik sammensetning og det siste innen nanoteknologi.

Denne behandlingen vil forbedre resultatet etter polering, gir utmerket glans og forenkler vedlikeholdet. Etterbehandles med Ceraseal for optimal hydrofobisk effekt og varighet.

Hurtig Coating

Syntetisk sealer fra Ceraseal binder seg til lakkoverflaten og gir en reaktiv beskyttelse mot forurensning opp til 12 mnd.

Produktet gir veldig høy glans og er hydrofobisk. Ceraseal kan legges på de fleste materialerog er utmerket på folie.

Forventet holdbarhet er forutsatt at korrekte vaskerutiner følges.

Glassforsegling

Nano Glassforsegling gir en meget langvarig og motstandsdyktig overflate med hydrofobisk effekt. Ved hjelp av nanoteknologi dannes en beskyttende overflate mot forurensing. Behandlede glassoverflater får en vannprellende effekt som reduserer bruk av vindusviskere, slitasje på frontrute og økt sikt. Holdbarhet opp til 1 år / 20000 km.

Klargjøring før takst - Nor SolutionOverflatene vaskes grundig innvendig.Overflatene vaskes grundig innvendig.