Utvendig

Utvendig pleie og vedlikehold av overflaten er viktig for å bevare den. Vi tilbyr forskjellige typer behandlinger for utførelse utvendig. Omfanget avtales på forhånd. 

Vi utfører disse tjenestene på lastebiler, maskiner, busser, båter samt alle typer kjøretøy. Finner ikke du tjenesten du er ute etter - Ta kontakt så hjelper vi deg!

Våre tjenester

Polering / Lakkorigering

For å ivareta lakkerte flater er regelmessig polering og vedlikehold viktig! Vi utfører alt fra korrigering av større riper til polering for oppnåelse av høy glans. Omfanget avtales på forhånd etter ditt ønske. Vi anbefaler å forsegle resultatet med en av våre gode beskyttelser.

Utvendig premium vask

Det komplette alternativ. Med denne tjenesten legger vi petrokjemisk avfetting, metallpartikkelfjerner og skumsåpe etter behov før overflaten spyles grundig ren.

Utvendig premium vask inkluderer berøringsvask og påføring av langtids-virkende våtvoks for økt glans og hydrofobisk effekt.

Utvendig spyling med kjemikalier

Vårt enkleste alternativ. Med denne tjenesten legger vi petrokjemisk avfetting og skumsåpe etter behov før overflaten spyles grundig ren.

Klargjøring før takst

Å ta takst krever nøyaktighet. Derfor er det viktig at objektet er rent slik at skader, feil og mangler avdekkes enklere. Vi tilbyr klargjøring før takst. Innvendige og utvendige overflater vaskes grundig slik at skader og eventuelle andre ting avdekkes ved takstsering. Omfanget avtales på forhånd.

Overflatebeskyttelse - Nor Solution